Kennisvideo’s voor tijdens deze intelligente lockdown

Youtube videos april

Bijgewerkt op 30 april 2020

We zitten in een zogeheten “intelligente lockdown”. Wat betekent dat veel mensen thuis zitten. Of je je nou stierlijk verveeld of gewoon even een momentje voor jezelf nodig hebt: een goede tijd om jouw kennis bij te poetsen over de huidige economische en monetaire situatie, waarin we ons nu begeven.

Geen coronavirus updates en cijfers over de IC-situatie in dit artikel. Daar waag ik me ook niet aan, want ik weet daar niets van. En ik geloof dat de NOS hier ons al genoeg mee bestookt.

Wél een selectie van YouTube video’s die je een kijkje geven in de hoofden van mensen die voornamelijk kijken naar de economische en financiële situatie in Nederland en wereldwijd.

Wat doen Centrale Banken op dit moment en welke gevolgen kan dit hebben voor de manier waarop wij straks bankieren? Hoe staat het met de gevolgen voor de winkels en horeca, als dit nog langer doorgaat? Hoe bescherm je jouw vermogen in deze onzekere tijden?

Hieronder een selectie van interessante video’s die ik de afgelopen week heb gekeken. Zet je koptelefoon op, ga in de zon zitten en stel je geest open voor wat nieuwe inzichten.

Tijd voor een ECHTE intelligente lockdown!

De gevolgen van corona voor de Nederlandse retail

Mike Maloney – Alles beweegt in cycli

JortCall – Wat betekent dit voor ondernemend Nederland?

Nugget’s News – Hoe ziet het financiële systeem er straks mogelijk uit?

Real Vision – Hoe kunnen investeerders hun portfolio beschermen?

The Money GPS – Helicopter Money

Andrei Jikh – Wat kan de kleine investeerder doen?

Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat het in ieder geval jouw nieuwsgierigheid prikkelt. En remember: de waarheid zit altijd ergens in het midden! Enjoy!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer

Investeren brengt risico’s met zich mee! Alle informatie op deze website betreft mijn persoonlijke ervaringen en hersenspinsels. Dit is niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd zelf goed onderzoek voordat je ergens instapt. Bij twijfel, raadpleeg een financieel adviseur. Deze website bevat referral-links. Schrijf je je ergens in via mijn link, dan krijg ik in sommige gevallen een kleine vergoeding.