BUX Zero Review: commissievrij beleggen in aandelen en ETF’s

BUX Zero review 2020

Bijgewerkt op 20 augustus 2021

Wanneer je wilt gaan beleggen of al een tijdje bezig bent, heb je de keuze uit diverse platformen en zogeheten “brokers”. Een van mijn favoriete brokers hiervoor, is DEGIRO. Hier beleg ik al jaren. Maar daarnaast ben ik een tijdje geleden ook gaan beleggen bij BUX Zero.

Over BUX Zero

BUX Zero is onderdeel van BUX: een Nederlandse tech-speler die is opgericht in 2014, door Nick Bortot, die voorheen bij Binckbank zat. BUX heeft z’n handelsplatform opgebouwd via een smartphone app (iOS en Android) en maakt hierdoor geen gebruik van een web-versie, zoals wel het geval is bij veel andere platformen.

In september 2019 ging hierna het nieuwe handelsplatform van BUX online, genaamd “BUX Zero”. Zero, omdat je via deze app “gratis” kunt handelen in aandelen. Nu is het niet zo dat aandelen hier dus geen geld kosten, maar ze rekenen geen commissiekosten. Inmiddels hebben al meer dan 200.000 beleggers zich aangemeld bij BUX Zero.

“The world of finance has long been an overwhelming place for the average person. Many people, put off by the complicated jargon and complex investment strategies, have chosen to ignore the need to invest altogether. BUX Zero will offer a more welcoming experience through an easy-to-navigate app where exploring investments and your performance are effortless.”

Nick Bortot

BUX Oprichter & CEO

Bij vrijwel alle spelers (uitzonderingen daargelaten) op de markt betaal je kosten voor het verkopen en aankopen van aandelen. Bij BUX Zero dus niet. Je bent hierdoor dus alleen de kosten van het aandeel zelf kwijt.

De beleggingsdiensten via BUX Zero worden tevens gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Voordelig voor beginnende beleggers

BUX Zero is met name geschikt voor kleine en beginnende beleggers

Dit is allereerst voornamelijk voordelig voor kleine en beginnende beleggers. Omdat deze groep vaak niet veel te besteden heeft, zullen hun beleggingen dan ook geen grote omvang hebben. Wanneer je bijvoorbeeld elke maand slechts 50 euro kunt beleggen en de commissiekosten per aankoop liggen tussen de 1 en 5 euro, dan ben je dus elke maand relatief veel geld kwijt voor jouw orders.

Bij BUX Zero kan dat dus gratis: je kunt in- en uitstappen zonder extra kosten. En dit kan je al snel heel wat besparen.

Voorbeeld
Je besluit te gaan beleggen en hebt hiervoor maandelijks 50 euro te besteden. Stel dat de commissie per transactie/aankoop ligt op een €1,50, dan zou je jaarlijks voor die aankopen al 12 x 1,50 = 18 euro kwijt zijn aan kosten. En aangezien je in een jaar slechts 12 x 50 = 600 euro te besteden hebt, “vreten” die kosten maar liefst 3% van je winst op.

En in dit voorbeeld gaat het om een jaar aan kosten. Wie belegt, doet dit vaak voor de lange-termijn. Dus tel hierbij tientallen jaren op en je zit zomaar aan honderden euro’s kosten.

De (vernieuwde) BUX Zero app

De app zelf is super eenvoudig om te gebruiken. Je maakt geld over naar jouw account en vervolgens kun je met een druk op de knop aandelen kopen, zonder commissie.

Persoonlijk merk ik vooral de eenvoud op in de app. Weinig poespas, clean en echt gericht op gemak. Dit wil dan ook zeggen, dat er weinig tot geen tools in de app zitten om uitgebreide analyses te maken. Maar dat hoeft ook niet. Het gaat om de eenvoud. En daar is BUX Zero erg sterk in, wat mij betreft.

In de app zie je grafiekjes, prijzen, overzichten en kun je jouw eigen “watch list” aanmaken. Voor wanneer je aandelen op het oog hebt, maar nog even niet kunt aankopen.

TIP
Mocht je overigens meer functionaliteiten willen om grafieken van aandelen te bekijken en bewerken, gebruik dan de gratis versie van Tradingview. Die heeft zowel een app als een website versie en biedt ontelbaar veel mogelijkheden om te “charten”.

Duidelijk overzicht en functionaliteiten

In één duidelijk overzicht op je homescreen vind je er:

 • Jouw portfolio
 • Watch list (favorieten)
 • Stijgers & Dalers
 • Aandelen onderverdeeld in categorien
 • Een inbox

Enkele voorbeeld van categorieën zijn:

 • Automotive, met o.a. BMW, Tesla, Volkswagen
 • Communicatie, met o.a. KPN en T-Mobile
 • Consument, met o.a. Ahold, Adidas en Coca-Cola
 • Energie, met o.a. Shell, E.ON en Fugro
 • Financieel, met o.a. ABN AMRO, Aegon en ING
 • Reizen, met o.a. American Airlines, Expedia en Lufthansa
 • Technologie, met o.a. Apple, Dropbox en Uber
 • ETF’s, met veel wereldwijde en populaire indextrackers

Verschillende type orders

Wanneer je aandelen koopt, doe je dit via een order. Je hebt bij BUX Zero de keuze uit drie verschillende ordertypen:

 • Marktorder: je order wordt direct uitgevoerd tegen de prijs van dat moment.
 • Limietorder: je order wordt uitgevoerd tegen een vooraf door jou bepaalde prijs.
 • Zero Order: BUX voert je order aan het eind van de handelsdag uit.

Je hebt zodoende altijd een manier om commissievrij te beleggen, via de Zero Order

Let dus goed op, wanneer je een aandeel aankoopt of verkoopt, welk type order je in de app geselecteerd hebt. Hij staat vaak standaard op marktorder, dus pas hem aan!

Voor Amerikaanse aandelen zijn en blijven alle ordertypen (voorlopig) commissie-vrij. Voor een Market- of Limietorder van Europese aandelen betaal je slechts €1 per order. In deze tabel zie je de tarieven overzichtelijk op een rijtje.

BUX Zero kosten voor Limiet orders, Markt orders en Zero Orders

Zero Order: écht commissie-vrij beleggen

Er moet door BUX ook geld verdiend worden natuurlijk. En dat snap ik. Ik sluit me ook liever bij een platform aan dat een visie heeft op hoe het straks gaat overleven, dan dat ik volledig gratis iets krijg van een platform dat straks niet meer bestaat.

Maar het betekent wel dat je er rekening mee moet houden dat, wanneer je echt commissie-vrij wilt blijven beleggen bij BUX Zero, jouw orders hierdoor niet direct worden uitgevoerd.

BUX stuurt alle Zero Orders van jou en andere beleggers aan het eind van de handelsdag naar de beurs om uitgevoerd te worden. Hierdoor houden ze de kosten laag en kunnen ze de Zero Order commissie-vrij aanbieden.

BUX Zero Beleggingsplan: automatisch beleggen

Nieuw bij BUX is het beleggingsplan voor ETF’s. In plaats van elke maand handmatig ETF’s te kopen, kun je nu in de BUX app een plan instellen met jouw favoriete indexen.

 • Ga naar je portfolio pagina in de app waar je de rubriek “Je plannen” vindt.
 • Maak je persoonlijk beleggingsplan: Voeg een of meerdere ETF’s toe en voer het bedrag in wat je wilt spenderen aan elke ETF
 • Je ziet dan het totaalbedrag staan wat dit “mandje” jou gaat kosten
 • Eén keer per maand voert BUX je plan automatisch uit.
 • De kosten bedragen €1 per keer ongeacht het aantal ETF’s in je plan.

Inmiddels een ruim aanbod van aandelen

Met BUX Zero heb je een ruim aanbod van aandelen en ETF's om in te beleggen

BUX Zero breidt continu het aanbod van aandelen in de app uit. Zo kun je op dit moment al in vele Europese en Amerikaanse aandelen handelen. Denk aan populaire bedrijven als Shell, Ahold, KPN, ABN Amro, ING, Apple, Pinterest, Disney, Tesla, Netflix, Spotify, Facebook, Amazon en ga zo maar door.

Andere beurzen zullen mogelijk in de toekomst beschikbaar komen. Al is het de vraag of de beginnende belegger hier echt behoefte aan heeft. Die zal vaak al genoeg hebben aan de beurzen in de VS en dichter bij huis: de Amsterdamse AEX.

Ook kun je tot op heden nog niet in alle wereldwijde ETF’s / aandelen-trackers handelen. Er komen er steeds meer bij en de meest populaire ETF’s kun je al kopen, maar wel even iets om rekening mee te houden.

Inboeken van geld naar BUX Zero via Tikkie

BUX Zero biedt tevens de optie om via Tikkie direct geld over te maken naar jouw beleggings-account in de app. Super snel staat je geld er dus vanaf nu in.

Dat is handig, want zodoende kun je binnen een paar minuten al nieuwe beleggingen doen en hoef je zodoende dus geen (werk)dagen meer te wachten tot je geld beschikbaar is.

Niet te verwarren met BUX X

Let op dat het hier gaat om BUX Zero, wat een ander platform en product is dan BUX X. Beiden zijn producten en apps van BUX, maar er zit wel degelijk een verschil tussen het product “Zero” en “X”. Let dus goed op dat je de goede app download.

Gratis aandeel t.w.v. maximaal €200

Ieder die een nieuw account aanmaakt bij BUX Zero, krijgt een gratis aandeel cadeau. BUX kiest random welk aandeel dit is, maar dit kan een aandeel zijn van maar liefst maximaal €200. Maar ook een aandeel Facebook, KPN, Shell of Uber. Mooi meegenomen dus!

Hoe krijg je dat gratis aandeel te pakken? 

 1. Zorg dat je deze link op je mobiele telefoon opent, om zo de BUX Zero app te downloaden.
 2. Maak jouw account aan in de app en stort minimaal een paar euro (kun je later opnemen of mee beleggen). Hiermee maak je jouw account actief.
 3. Zodra alles goedgekeurd is, krijg je binnen een aantal dagen jouw gratis aandeel in je nieuwe BUX Zero account en kun je beginnen.

Conclusie

Ik gebruik BUX Zero nu een tijdje en ik vind de app echt heel fijn werken. Inboeken van geld is binnen een paar minuten geregeld en alles is mooi, modern, minimalistisch en overzichtelijk weergegeven.

En nu steeds meer Amerikaanse aandelen en diverse ETF’s beschikbaar komen, heb je een ruime selectie aan populaire aandelen binnen handbereik. Zelfs imijn favoriete ETF is nu ook beschikbaar (VWRL van Vanguard)!

Aanmelden is gratis, je krijgt een aandeel cadeau en je belegt ook nog eens zonder commissie in jouw favoriete aandelen – met de nieuwe Zero Order. Het wijst zich verder allemaal vanzelf.

Veelgestelde vragen

Is handelen via BUX Zero echt gratis?

Ja, zolang je de Zero Order kiest tijdens het aankopen van jouw aandelen, heb je geen transactiekosten. Verder is een account bij BUX Zero gratis en betaal je ook geen stortings- of opnamekosten.

Wat zijn de kosten bij BUX Zero?

Inschrijving: gratis
Storten: gratis
Opname: gratis

Transactiekosten (EU aandelen)
Zero order: gratis
Marktorder: €1 / order
Limietorder: €1 / order

Transactiekosten (US aandelen)
Zero order: gratis
Marktorder: gratis
Limietorder: gratis
FX toeslag: 0,25%

Hoe krijg ik dat gratis aandeel bij BUX Zero?

1. Zorg allereerst dat je dit leest op jouw mobiel en download de app.

2. Vul je na het downloaden van de app jouw gegevens in.

3. Hierna vraagt de app of je wat geld wilt overmaken naar jouw account. Dit kan al slechts 5 euro zijn. Hiermee activeer je jouw nieuwe account.

4. Zodra jouw account goedgekeurd is en je hebt minimaal 5 euro gestort, ontvang je jouw gratis aandeel binnen 3 werkdagen vanzelf in de app.

Account aangemaakt, maar (nog) geen gratis aandeel ontvangen?

Is jouw account goedgekeurd en heb je er geld op gestort (€5 min)? Wacht dan nog een paar dagen. Meestal duurt het 3 werkdagen, maar dit kan door drukte ook langer duren. Mocht je na een volle week nog geen aandeel hebben ontvangen, neem dan contact op met hun support, rechtstreeks in de BUX Zero app.

Is BUX Zero betrouwbaar?

Dat is een vraag die je dient te beantwoorden door zelf goed onderzoek te doen. Ik ben geen financieel adviseur en kan je hierover geen advies geven.

Wel kan ik zeggen dat ik tot nu toe heel tevreden ben over BUX Zero en zelf al ruim een jaar een deel van mijn portfolio hier aanhoud.

En ook:
– Ze staan onder toezicht van de AFM
– Jouw geld staat veilig bij ABN AMRO Clearing. Door het Depositogarantiestelsel (DGS) is het geld op deze ABN geldrekening gegarandeerd tot €100.000. In het geval van faillissement van ABN is je geld gegarandeerd tot dit bedrag onder de voorwaarden van het DGS.

Betaalt BUX Zero ook dividend uit voor mijn aandelen?

Wanneer je dividendaandelen in jouw account hebt, betaalt BUX Zero dit dividend uit in de app. Over het bedrag dat je in jouw account ontvangt, is reeds dividendbelasting ingehouden.

Is BUX Zero beter dan BUX X?

Ook al vallen beide apps onder hetzelfde bedrijf (BUX), het zijn twee compleet verschillende applicaties, met verschillende doelgroepen.

Met BUX Zero beleg je in aandelen en ETF’s.
Met BUX X handel je in CFD’s op aandelen, indices, crypto’s, grondstoffen en valuta.

Persoonlijk blijf ik ver weg bij CFD’s, want de meeste mensen verliezen hier (veel) geld mee.

BUX Zero

9.3

Prijs/Kwaliteit

10.0/10

Keuze & Selectie

8.0/10

Design & Gebruik

10.0/10

Plus

 • Geen commissie
 • Mooie en gebruiksvriendelijke app
 • Geschikt voor beginnende beleggers

Min

 • Nog beperkt aanbod ETF's

33 Reacties

 1. C
  13 april 2021 / 12:33

  Er zijn veel opties niet mogelijk bij Bux. Dit maakt het onaantrekkelijk om er te gaan beleggen. Daarnaast is de app nog niet helemaal bugvrij, waardoor je portefeuille kan verschillen van de daadwerkelijke waarde.

  Gebruiken andere koersen dan wat je ziet op RTL nieuws, IEX etc.

  Als je de koers van een aandeel bekijkt op je telefoon verspringt die telkens bij het bekijken van de grafiek van een bepaalde tijd (bijv 1 jaar) naar een dag.

  Order wijzigen kan niet, moet je annuleren en dan opnieuw aanmaken. Je kan niet meer dan €25.000 aan aandelen in een keer kopen/verkopen. Dit is wel vervelend, want je moet dan de hoeveelheid aandelen uitrekenen zodat je niet over de grens gaat.

  Keuzedividend is niet mogelijk, dus ze keren alleen geld uit.

  Limietorder is alleen geldig voor een dag, daarna verloopt het.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   13 april 2021 / 13:04

   Elke app heeft z’n trade-offs inderdaad. Toch zal dit hoogstwaarschijnlijk voor de beginnende belegger geen grote problemen geven.

   Bij DEGIRO kan ik bijvoorbeeld alleen de prijs van een order wijzigen en niet het aantal.

   En zodra je meer dan 25.000 in een keer wilt kopen en actief gaat handelen, ga je waarschijnlijk voor andere brokers die je zoveel mogelijk opties bieden. En wie weet, komen er meer opties beschikbaar bij BUX, aangezien ze de app blijven ontwikkelen.

 2. Eva
  6 april 2021 / 00:31

  Hii, super goed artikel! Ik had zelf al bux, maar zat nog een beetje the struggelen, het is nu wel iets duidelijker geworden!

 3. Isabel
  4 april 2021 / 10:59

  Ik heb me via jouw link aangemeld en de app geïnstalleerd, ik zag wel in de voorwaarden dat Bux je aandelen mag uitlenen (securities lending) wat me terughoudend maakt om hier grote bedragen te beleggen. Maar ik heb dan ook een Custody account bij DEGIRO dus ben misschien wat conservatiever met de lange termijn beleggingen.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   4 april 2021 / 14:14

   Hai Isabel. Klopt, wbt aandelen uitlenen. Veel gratis beleggings-brokers doen dit als onderdeel van hun verdienmodel, waardoor ze het gratis kunnen houden. Ik zie dit niet direct als een probleem, maar dit is natuurlijk geheel persoonlijk (en vrije keus). Goed dat je dit soort dingen checkt en bewust van bent, want niet veel mensen lezen de kleine lettertjes. 🙂

 4. Petra
  30 maart 2021 / 17:40

  Je kan niet betalen als je een gezamenlijke bank rekening hebt met je partner.
  De naam op je id komt dan niet overeen met je bankrekening omdat dat een eo is.
  Waardeloos dus

 5. Tim
  12 maart 2021 / 17:36

  Deze app gooit mogelijk een hele nieuwe wereld open voor mensen (en vooral jongeren gok ik dan) die niet gediend zijn met de absurd hoge transactiekosten die gebruikelijk zijn bij dit soort transacties. Het feit dat je beursorder pas wordt doorgevoerd op het einde van de dag zou niet mogen afschrikken. Als je echt gelooft dat een aandeel de moeite waard is, koop je deze immers toch voor de lange termijn.

  • Mandilip
   25 maart 2021 / 12:14

   Beste Tim, Is het inderdaad zo dat ook markt (bestens) orders pas aan het eind van de dag worden uitgevoerd? Dat lijkt mij sterk. Neem aan dat dit ook niet opgaat met limiet orders….

 6. Lb
  13 november 2020 / 11:33

  mooi verslag, heb zelf ook bux. zou alleen meer info willen van het aandeel en grafieken willen zien bijv. hoe de beurs er voor staat ten opzichte van paar jaar geleden, en van het aandeel, dat je van langer dan 1 jaar terug kunt bekijken hoe het aandeel er toen voor stond. voorde rest een (soms) te handige app, je moet het kunnen weerstaan om je aandeel een tijd te laten staan, lijkt soms net een spelletje.
  als het mag, zet ik ook mijn link hier op ( nooit geschoten altijd mis 🤞😇)
  invite.getbux.com?kid=1D3F21

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   13 november 2020 / 12:41

   Ik gebruik zelf de gratis versie van de Tradingview app voor historische koersen. En de BUX app om dan aan te kopen/verkopen. Werkt prima 🙂

 7. 19 oktober 2020 / 23:01

  Fantastische review over de BUX ZERO beleggingsapp! Bedankt voor het delen.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   20 oktober 2020 / 09:15

   Dank je, Denley!

 8. Luc Cobben
  2 september 2020 / 14:00

  Wat me erg tegenvalt van BUX-zero en zelfs misleidend vind in de reclame is de waarde van het gratis ontvangen aandeel, nl. nog geen €4. Mijn zoon had zowel via zijn eigen aanmelding en door mijn aanmelding via hem ook 2 aandelen ontvangen van ca. €4. En de reklame spreekt groot van waarde tot €200. Werkelijke verschil is toch wel erg groot. 😬😬

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   2 september 2020 / 14:13

   Ik heb er ook nog nooit een van 200 euro voorbij zien komen. Maximaal 60 euro. Minimaal 2 euro (KPN volgens mij destijds).

  • Mario
   11 november 2020 / 16:16

   Ik had een aandeel van bmw gekregen, 75€ toendertijd

 9. Eric Verslegers
  19 augustus 2020 / 20:19

  Goed om te weten. Vandaag gelezen ( voor belgische klanten ).

  De administratieve rompslomp bij de fiscus is niet te onderschatten. Zo zal Bux de beurstaks, die u betaalt bij het verhandelen, niet inhouden. Dat betekent dat u die taks moet aangeven en betalen via een speciaal formulier, per kwartaal. Bux int ook geen Belgische roerende voorheffing op dividenden. Ook dat zult u moeten compenseren via het jaarlijkse belastingformulier. Als u dat niet of niet correct doet, doet u aan belastingontduiking en dreigen boetes.

 10. Remco
  20 juli 2020 / 16:56

  Fijne app voor de kleine trades, qua analyse en dergelijke zou ik een andere app gebruiken.
  Als er mensen ook voor mij de held van de dag willen zijn, hieronder mijn link.

 11. 9 juni 2020 / 14:23

  Bedankt voor de uitleg. Ik ben benieuwd naar de voorwaarden in de toekomst.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   9 juni 2020 / 14:54

   Ik ook Joris. En graag gedaan! 🙏🏻

 12. 31 mei 2020 / 10:42

  Ik heb mijzelf via jouw link aangemeld en mijn account is goedgekeurd. Het is vandaag geen werkdag, zou dat de reden zijn dat ik nu (nog) geen gratis aandeel heb gekregen? Ik heb al wel geld gestort in de Bux Zero app. Ik ben benieuwd en alvast bedankt voor je reactie.

  Groeten,

  De GeldHamster

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   31 mei 2020 / 11:24

   Hey Geldhamster. Klopt ja. Ze keren de gratis aandelen op ma-vr uit. Dus komt goed!

   • 4 juni 2020 / 12:31

    Ik heb het aandeel ontvangen, bedankt voor je reactie. M’n account had ik op een zondag aangemaakt en de volgende dag kreeg ik het aandeel in de ochtend. Een aandeel van ‘Fugro’ :-)!

    • Meer Of Mynder
     Auteur
     4 juni 2020 / 12:45

     Super! Veel plezier ermee 🙂

 13. 29 mei 2020 / 23:10

  De applicatie BUX X is wel handig voor erbij. De grafieken zijn gerichter en er kunnen meldingen ingeschakeld worden. Ook zitten er handige tools tussen en wordt je goed op de hoogte gebracht door de community. Wil je geld verdienen en makkelijk handelen dan is BUX zero geweldig. Voor mij de nadelen: De limiet orders verlopen na een handelsdag. De grafieken zijn te minimalistisch.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   4 juni 2020 / 12:46

   Voor de grafieken gebruik ik zelf de mobiele versie van Tradingview. DIe is heel gedetailleerd en de basic versie is gratis.

 14. SB
  24 februari 2020 / 13:32

  Dank je wel voor je review.
  Heb me via jouw link aangemeld voor een account en heb inmiddels 1 TomTom aandeel van Bux Zero ontvangen.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   24 februari 2020 / 13:36

   Dank je SB! Ik heb dankzij jouw aanmelding een aandeel KPN erbij 🙏🏻

   • jacqueline de Roo
    24 januari 2021 / 18:31

    Leuk die link maar deze werkt niet bij mij! Kreeg leeg scherm en werd doorgestuurd naar AppStore nu mis ik mijn gratis aandeel of ik moet het weer delen met iemand anders! Had effe gemeld moeten worden. Jammer.

    • Meer Of Mynder
     Auteur
     24 januari 2021 / 21:27

     Hai Jacqueline. Weet je zeker dat het niet gelukt is? Ik weet van 5 mensen die dit ook hadden (de link gaat direct naar de app store idd) en toch na 3 dagen hun gratis aandeel hebben gehad.

 15. 14 februari 2020 / 00:58

  Weet je ook iets over of de spread groot is of dat ze hoge valutakosten rekenen? Die kunnen nog wel eens geniepige verborgen kosten met zich meebrengen.

  • Meer Of Mynder
   Auteur
   14 februari 2020 / 08:41

   Nog geen concreet antwoord op kunnen vinden, qua spreads. Heb wel een beetje vergeleken met actieve prijzen in Tradingview en DEGIRO, maar moeilijk te zien.

   • Ben H
    17 november 2020 / 12:18

    Wat gebeurt er met het geïnvesteerde geld zou Bux ooit de boeken moeten sluiten? Hoe wordt dit gerecupereerd of opgevolgd?

    • Meer Of Mynder
     Auteur
     17 november 2020 / 12:20

     Hai Ben, die informatie kun je hier vinden: https://getbux.nl/bux-zero/veilig-beleggen/

     “Je beleggingen worden beschermd door de Wet giraal effectenverkeer en zijn gescheiden van het vermogen van BUX. Deze wet zorgt ervoor dat jouw beleggingen veilig zijn in geval van faillissement van BUX B.V. BUX bewaart je aandelen volgens de regels van vermogensscheiding. De aandelen van BUX Zero klanten worden apart gehouden in Stichting BUX Custody. Dit betekent dat mocht BUX B.V. failliet gaan, jouw aandelen buiten schot blijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer

Investeren brengt risico’s met zich mee! Alle informatie op deze website betreft mijn persoonlijke ervaringen en hersenspinsels. Dit is niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd zelf goed onderzoek voordat je ergens instapt. Bij twijfel, raadpleeg een financieel adviseur. Deze website bevat referral-links. Schrijf je je ergens in via mijn link, dan krijg ik in sommige gevallen een kleine vergoeding.