Bonus en Cashback acties

Bonus en cashback acties voor investeren in aandelen, crowdfunding en crypto

Wil je gaan investeren? Let dan even op dat je voor diverse platformen een bonus en/of cashback kunt ontvangen. Je kunt je rechtstreeks op een platform inschrijven, maar dan loop je een mooie bonus mis. En als je toch van plan bent om je in te schrijven, is dat gewoon zonde.

Ik heb sinds begin 2019, door op mijn beurt gebruik te maken van referral links van andere investeerders, al meer dan 500 euro aan bonus en cashbacks ontvangen.

Hieronder heb ik de meest actuele bonus en cashback acties voor je onder elkaar gezet. Dit zijn alleen platformen waar ik zelf gebruik van maak en ook daadwerkelijk de bonus en/of cashback van heb ontvangen.

Laatste update: Mei 2020

Beleggen

Wil je gaan beleggen, dan krijg je via onderstaande brokers een vergoeding voor het aanmaken van een nieuw account.

BUX Zero

 • Hoeveel: een gratis aandeel t.w.v. maximaal €200
 • Voorwaarden: Schrijf je nu gratis in voor BUX Zero, dan ontvang je eenaandeel t.w.v. max. €200 helemaal gratis! Het aandeel dat je krijgt, wordt random gekozen door BUX.
 • Ga naar de website van Bux Zero

Meer weten? Check mijn BUX Zero review


Semmie


Crowdfunding

Wil jij ook passief inkomen gaan opbouwen, doormiddel van crowdlending en crowdfunding? Onderstaande platformen bieden nieuwe investeerders een bonus en/of cashback.

Bondora

 • Hoeveel: €5 bonus + 2% cashback
 • Voorwaarden: Ontvang direct de Bondora bonus van €5 na registratie en je ontvangt ook nog eens 2% cashback (bijvoorbeeld €20 euro bij investering van €1.000).
 • Ga naar de website van Bondora

Bondster

 • Hoeveel: €10
 • Voorwaarden: Je ontvangt de Bondster bonus nadat je je hebt geregistreerd en binnen 30 dagen €1.000 of meer investeert. Dat is direct al 1,0% rendement.
 • Ga naar de website van Bondster

Crowdestor


Debitum


Estateguru

 • Hoeveel: 1% cashback over jouw investering
 • Voorwaarden: ontvang de Estateguru cashback van 1% over al je investeringen in de eerste 90 dagen na registratie. Gebruik referral code “EGU43805”.
 • Ga naar de website van Estateguru

Iban Wallet

Meer weten? Check mijn Iban Wallet review


IUVO Group

 • Hoeveel: €20 tot €150
 • Voorwaarden:
  • Investeer een bedrag van €2.000 – €3.500 en ontvang 1% bonus op je investering
  • Investeer een bedrag vanaf €3.500 en ontvang 1,5% bonus op je investering
  • Maximaal kun je dus 1,5% (€150) bonus ontvangen voor een investering van €10.000.
 • Ontvang de bonus door mij via dit formulier een mail te sturen, want ik moet de unieke code persoonlijk aanmaken voor ieder die gebruik wil maken van de bonus-actie.

Meer weten? Check mijn IUVO Group review


Lendahand

Meer weten? Check mijn Lendahand review


Lender & Spender

Meer weten? Check mijn Lender & Spender review


Mintos

 • Hoeveel: 0,5% cashback over jouw investering
 • Voorwaarden: meld je aan bij Mintos via mijn link en ontvang een bonus van 0,5% over al jouw investeringen gedurende de eerste 90 dagen.
 • Ga naar de website van Mintos

Meer weten? Check mijn Mintos review


Rendity


Swaper


Trine


Viainvest


Crypto

Wil je investeren of passief inkomen verdienen met Bitcoin, Ethereum of één van de andere cryptovaluta? De platformen hieronder bieden nieuwe gebruikers een welkomstbonus.

NIEUW

BlockFi

Meer weten? Check mijn BlockFi review


Celsius Network

Meer weten? Check mijn Celsius Network review


Coinbase


Bankrekeningen

Ben je op zoek naar een nieuwe bankrekening of wil je simpelweg een extra bankrekening om jouw inkomsten en uitgaven gescheiden te houden? N26 biedt nieuwe rekeninghouders een leuke welkomstbonus aan.

N26

Meer weten? Check mijn N26 review


Veelgestelde vragen

Wat is een bonus?

Een bonus is een vast geldbedrag dat je ontvangt wanneer je je als nieuwe gebruiker aanmeldt op een platform.

Wat is een cashback?

Een cashback is een variabel geldbedrag dat je ontvangt wanneer je je als nieuwe gebruiker aanmeldt op een platform. De cashback is afhankelijk van het bedrag dat je investeert en wordt aangeduid met een percentage (bijv: 1% van jouw investering in de eerste 90 dagen).

Hoe ontvang ik een bonus of cashback?

Door je op een platform aan te melden met één van bovenstaande links. Bij elk platform staat beschreven wat je moet doen om de bonus of cashback te ontvangen.

Krijgt Meer of Mynder een vergoeding als ik me aanmeld?

Ja, ik krijg een vergoeding wanneer jij een account aanmaakt met één van bovenstaande links.

Kan Meer of Mynder zien wat ik investeer?

Nee, ik zie niet wat jij investeert op een platform. Persoonlijke gegevens en financiële data worden niet met mij gedeeld.

Kan ik me ook rechtstreeks op een platform aanmelden?

Jazeker. Echter, wanneer je je rechtstreeks aanmeldt en geen gebruik maakt van mijn links, ontvang je niet de bonussen en/of cashbacks die op deze pagina vermeld staan.

Waarom betalen deze platformen bonussen en cashbacks?

“Word-of-mouth” marketing is nog altijd één van de sterkste vormen van marketing. Platformen zien de kosten van een bonus en cashback als een vorm van marketing. Waarbij via websites als Meer of Mynder, klanten aangetrokken worden. En hier betalen zij een vergoeding voor. Zowel aan de klant als aan de website die op deze manier marketing voor hen doet.

Zijn dit soort platformen veilig?

Aan alle investeringen zit risico verbonden. Ik kan je vertellen wat ik van een platform vind en je laten weten waar ik in investeer. Maar dan nog dien je zelf goed onderzoek te doen, voordat je ergens een account aanmaakt. Ongeacht de aantrekkingskracht van een bonus of cashback.


Disclaimer: Investeren brengt risico’s met zich mee! De informatie op deze pagina is niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd zelf goed onderzoek voordat je ergens instapt. Deze pagina bevat referral-links. Schrijf je je ergens in via mijn link, dan krijg ik – net als jij – een vergoeding.