3x bitcoin verdienen zonder het te kopen

Bitcoin verdienen zonder het te kopen

Bijgewerkt op 14 januari 2021

De prijs van bitcoin is enorm hard gestegen en heeft inmiddels diverse nieuwe records gebroken. Na jaren in het verdomhoekje gezeten te hebben, zie je het in de media weer overal verschijnen. De Telegraaf, NOS, RTLnieuws…iedereen heeft het er weer over.

Maar door die enorme stijging heeft bitcoin nu een prijskaartje welke voor velen van ons veel te hoog ligt. Ja, je kunt een deel van een bitcoin kopen. Dus je hoeft er geen tienduizenden euro’s aan te besteden om er iets van te bezitten. Maar toch. De vraag komt vaker voorbij: “is het verstandig om bitcoin te kopen, nu de koers zo extreem hoog staat?”.

Vind je dit spannend en durf je er niet aan te wagen? Dan zijn er toch manieren om bitcoin te verdienen, zonder het zelf te hoeven kopen.

1. Bitcoin verdienen met cashbacks op jouw online aankopen

Wil je nou niet zelf in bitcoin investeren, dan kun je bitcoin verdienen met jouw online aankopen. Ieder van ons koopt denk ik wel eens dingen online. Een laptop, televisie, wasmachine, boodschappen, luiers (ja, ik dus).

Via Stekking.com kun je bij honderden online winkels in Nederland bitcoin verdienen door cashbacks. Je krijgt dan doorgaans 1% tot 5% van jouw aankoop vergoed in bitcoin.

Zo werkt het:

 1. Je maakt simpelweg een gratis account aan bij Stekking
 2. Zoek een aangesloten winkel in de lijst, klik op de link naar de website van die winkel
 3. Doe je aankoop op die website, zoals je altijd doet
 4. En binnen een paar dagen staat in jouw Stekking account de cashback klaar om te claimen – in bitcoin!

Er staan echt heel veel online winkels in de database van Stekking. Denk bijvoorbeeld aan bekende namen als:

 • Mediamarkt
 • Praxis
 • HEMA
 • AliExpress
 • Booking.com
 • ICI PARIS XL
 • Nike
 • De Bijenkorf
 • Thuisbezorgd.nl
 • Fonq
 • Body & Fit

En nog heel veel anderen. Dus koop je wel eens iets online, dan kun je bitcoin verdienen met elke aankoop die je via die aangesloten websites doet.

šŸ‘‰šŸ» Probeer het zelf door gratis een account bij Stekking.com aan te maken

2. Bitcoin verdienen via Coinbase Earn

Coinbase is een van de bekendste en langstlopende platformen om bitcoin te kopen en te verhandelen. Maar ze hebben ook een programma, waarbij ze je leren over diverse cryptovaluta.

Via Coinbase Earn kun je diverse modules doorlopen, filmpjes bekijken en vragen beantwoorden. Als beloning voor het doorlopen van die vragenlijst, ontvang je crypto in jouw Coinbase Wallet. Die kun je dan houden of in de wallet zelf direct converteren naar bitcoin.

De beloning is afhankelijk van de module die je doet, maar ik heb via verschillende modules zo’n 50-100 euro aan crypto verdiend, welke ik daarna om heb gezet naar bitcoin. Het kost je dus enkel wat tijd om op deze manier gratis jouw eerste beetje bitcoin te bezitten.

šŸ‘‰šŸ» Ga naar Coinbase Earn en verdien jouw eerste crypto

3. Rente verdienen met jouw bitcoin

En heb je uiteindelijk dan via de eerste twee manieren hierboven wat bitcoin in jouw bezit, dan kun je het laten staan en hopen op een koersstijging.

Of je zet het weg op een account waar jouw verdiende bitcoin rente ontvangt. Ik doe dit zelf ook en gebruik hiervoor al ruim een jaar twee platformen:

Bij beide platformen maak je simpelweg een account aan en stort jouw bitcoin. Voila! Jouw bitcoin staat nu 4% tot 6% rente te verdienen. Ook die rente krijg je weer uitbetaald in bitcoin en die rente verdient ook weer rente. Rente-op-rente dus.

šŸ‘‰šŸ» Ik heb over beide platformen een uitgebreide review geschreven, dus check mijn artikelen over Celsius Network en BlockFi voor meer informatie.

Bitcoin verdienen zonder het te kopen

Zo heb je drie manieren om aan jouw eerste bitcoin te komen, zonder het te hoeven kopen. Met elke online aankoop, door wat tijd te besteden aan het leren over cryptovaluta en vervolgens jouw verdiende bitcoin rente te laten verdienen.

Succes!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disclaimer

Investeren brengt risicoā€™s met zich mee! Alle informatie op deze website betreft mijn persoonlijke ervaringen en hersenspinsels. Dit is niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd zelf goed onderzoek voordat je ergens instapt. Bij twijfel, raadpleeg een financieel adviseur. Deze website bevat referral-links. Schrijf je je ergens in via mijn link, dan krijg ik in sommige gevallen een kleine vergoeding.